SERVISNE STORITVE FILTRACIJSKE OPREME Z VSO PRIPADJOČA FILTRACIJO IN FILTRI EKOFILTER

V podjetju EKOFILTER uporabljamo profesionalno čistilno opremo in izvajamo storitve čiščenja v industrijskih in poslovnih objektih ter kuhinjskih prezačevalnih sistemih, nudimo tudi pregledovanje prezračevalnih sistemov, dezinfekcijo in aromatiziranje prostorov in sistemov.

Izvajamo tudi ostale servisne storitve na prezračevanju, klimatskih napravah, industrijskih prezračevalnih in odpraševalnih sistemih kot so svetovanje, dobava filtrov, demontaža, montaža, odvoz uporabljenih filtrov, nastavitve le-teh vključno s kompletnimi servisnimi storitvami ključ v roke.

ČIŠČENJE INDUSTRIJSKIH PREZRAČEVALNIH SISTEMOV

Prezračevalni sistemi v industriji so namenjeni odvodu dimov, prahu, hlapov in če niso čisti, se zmanjša varnost, saj so te snovi lahko vnetljive in zato lahko pride do požara. Zmanjša se tudi zmogljivost sistema, kar posledično lahko vodi do okvare naprav oz. strojev, ki so s tem sistemom povezani.

ČIŠČENJE PREZRAČEVALNIH SISTEMOV V POSLOVNIH OBJEKTIH

Umazani prezračevalni sistem je gojišče številnih bakterij, med drugimi tudi legionele in plesni. Posledice neočiščenega prezračevalnega sistema so lahko tudi slabo počutje, dražeč kašelj, težave s koncentracijo, solzenje oči, padec telesne odpornosti, alergije...

ČIŠČENJE KUHINJSKIH PREZRAČEVALNIH SISTEMOV

Redno temeljito čiščenje kuhinjskih prezračevalnih sistemov je nujno potrebno zaradi varnosti pred požarom, zaradi zmogljivosti sistema in vsekakor v izogib kontaminaciji hrane.

PREGLEDOVANJE PREZRAČEVALNIH SISTEMOV

S pregledom prezračevalnih sistemov se ugotovi stanje znotraj sistemov. Po pregledu vam izdamo potrdilo o stanju v sistemu, ter slikovno gradivo celotnega sistema, ki dokazuje obstoječe stanje.

DEZINFEKCIJA

Dezinfekcija se lahko opravi v vseh prostorih, kot so domovi, bolnišnice ali zdravstvene ustanove, hoteli, telovadnice ter v prezračevalnih sistemih. Ko je prezračevalni sistem očiščen se za piko na I opravi še dezinfekcija. Dezinfekcijsko sredstvo, ki ga uporabljamo uniči 99,9 % vseh bakterij in je primeru tudi za uporabo v prehrambni industriji.

AROMATIZIRANJE PROSTOROV

Ravno zaradi svojega občutljivega a znanstveno dokazanega učinka na čustva, razpoloženje in počutje ljudi, se arome vedno bolj uporabljajo tudi v poslovnem svetu, predvsem na področju trženja, za pospeševanje prodaje ter za izboljšanje okolja potrošnikov in zaposlenih.