D Ve-TESNILA - SPECIALISTI ZA TESNENJE

D Ve-tesnila so patentirana in natančno izdelana specialna tesnila iz istega materiala kot priključna prirobnica saj je to edini način zaščite pred korozijo in zagotavljanje neprepustne povezave za celotno življenjsko dobo vašega cevovoda. Namestitev je enostavna in imajo zelo dolgo življenjsko dobo.

Uporaba: v procesni in energetski industriji, kemijski industriji, industriji hrane in pijač, v rafinerijah, farmaciji, biotehnologiji in gradbeništvu, ladjedelništvu, termoelektrarnah in za plinske turbine. D Ve-Tesnila zagotavljajo vsestranskost, vzdržljivost in popolno brezskrbnost.

D Ve-Tesnila so zasnovana za zamenjavo spiralno navitih in profilnih tesnil, njihova popolnoma kovinska zasnova je robustna in enostavna za uporabo, kar omogoča preprosto namestitev, neprepustno za pline, za katere je zagotovljeno, da dolgoročno ne potrebuje vzdrževanja. Ko je povezava nameščena, ni duktilna, statična in nikoli ne zahteva ponovnega zategovanja vijakov ali pritrdilnih elementov za ohranitev tesnosti. Galvansko korozijo zmanjšamo tudi s proizvodnjo D Ve-Tesnil iz združljivega materiala kot povezovalne prirobnice.

D Ve-Tesnila so najtesnejša, najvarnejša in najbolj vzdržljiva tesnila za prirobnice na svetu.